Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Donderdag 7 maart 2019

ALV over de toekomst

Schiphol

Jaarseminar in het teken van innovatie

Op 10 november vindt het MSPug Jaarseminar weer plaats. Innoveren is de rode draad van ons Jaarseminar. Hoe kun je innoveren en hoe ziet innovatief Programmamanagement eruit of kun je het bestaande innoveren met een innovatie Programma? Kortom: Disrupting Programmamanagement - MSP in de nieuwe wereld.

Nederland scoort redelijk tot goed op lijstjes van innovatieve landen. We zijn goed in onderzoek en ontwikkeling. Dat moet ook. Nederland staat op de 5e plaats in de innovatie-ranking van de 28 EU-landen. Het is geen toppositie. Nederland voert hiermee de groep van 'innovatievolgers' aan. Innovatiekracht is pure noodzaak voor economische groei. Innovatie kan slaan op een nieuw product, een nieuwe dienst of nieuwe productiemethoden. Een enkele keer is een innovatie spectaculair of ontwrichtend, zoals de smartphone en 3D-printer, maar de meeste vernieuwingen zijn doorontwikkelingen van bestaande kennis en technologie.

Het seminar staat in het teken van innovatie. We hebben dan ook  bamsterdam
gekozen voor een omgeving die innovatie 'ademt'.
Het seminar speelt zich af in B.Amsterdam, Dit op zeer innovatieve  
wijze vertimmerde oud IBM kantoorgebouw is een droomplek  
geworden voor alles wat met Start-Up en Innovatie te maken
heeft. Nieuwsgierig geworden naar deze innovatie locatie?
Neem alvast een kijkje op hun website.

MSP flyer jaarseminar 2015Tijdens ons jaarseminar gaan we innovatie aan de lijve ondervinden. Een van de belevenissen zal zijn hoe we MSP totaal kunnen innoveren. Maar er is veel meer te beleven. Kortom, alle aanleiding om op 10 november naar B.Amsterdam af te reizen. We starten om 16.00 uur. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik je hier.  
Bij het evenement vind je ook de flyer die je kunt delen met kennissen en collegae. Want introducées zijn van harte welkom!

Niet MSP User group leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Leden die een introducee meenemen, kunnen deze ook via de aanmeldpagina aanmelden (geef bij de naam even aan dat het om een introducee gaat).

Afdrukken E-mail

inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: