Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Dinsdag 20 november 2018

Jaarcongres:
Under Construction

Ministerie Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties

Workshop Managing Successful Valuestreams

de Veteranencase

veteranendagOp 10 april vond de workshop 'Managing Successful Valuestreams' plaats in het Hoofdkantoor van Capgemini in Utrecht. De MSPUG organiseerde deze workshop in samenwerking met de werkgroep Agile programma management naar aanleiding van de nieuwjaarsbijeenkomst. Vanwege de grote belangstelling voor programma management in een Agile omgeving, bood de MSPUG deze workshop aan. De deelnemers hebben de case ‘Veteranendag’ uitgewerkt aan de hand van MSV via korte, cyclische sessies.

Klik HIER voor meer informatie en de resultaten.

Afdrukken E-mail

Geef je nu op voor de workshop Managing Successful Valuestreams

de Veteranencase

veteranendagOp 23 januari hebben we Fort Vechten een interessante en drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst gehouden waarbij we met Managing Successful Valuestreams een inkijkje hebben gegeven in de toekomst van Programma Management en Agile. Vanwege de grote interesse om MSV echt te ervaren organiseert de MSPUG een workshop ‘MSV, een eerste kennismaking’. Tijdens de workshop, die twee dagdelen duurt, zullen de deelnemers de case ‘Veteranendag’ uitwerken aan de hand van MSV via korte, cyclische sessies.
We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze MSV workshop. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als de inschrijvingen binnen zijn zal er via Datumprikker naar de best passende datum gezocht worden.

Afdrukken E-mail

inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: