MSPug jaarcongres: Agile Programmes

Van 07 november 2017 14:00 tot 07 november 2017 21:00

Locatie Van Braam Houckgeestkazerne

Geplaatst door Marcel Riemersma

Categorieën: MSPug, Overig

Hits: 525


Agile Programmes, Lessons learned from Special Forces
7 november vanaf 14.00 uur

20171107 flyer voorpaginaOp 7 november duiken we in de wereld van de Special Forces. En gaan we leren van hun agile ervaringen en slaan we de brug naar ons programmamanagement vak.

Het programma

We hebben een fantastich programma opgetuigd met inspirerende sprekers. Een wisselwerking tussen sprekers van de Special Forces en sprekers die de Special Forces learnings vertalen naar agile programmamanagement en agile organisaties.

Voor de programmafolder met alle info, programma, sprekers en achtergrond klik je HIER of op de afbeelding van de folder.

Schrijf je nu in!

Vanaf 14:00 gaat de poort open en staat de koffie klaar. Om 15:00 start de missie "Op appel" en om 21:00 is het "Ingerukt mars!".

De locatie

We zijn te gast op de Van Braam Houckgeestkazerne in Doorn, een van de home bases van het Korps Mariniers. De kazernecommandant zal ons welkom heten.

20171107 MK Doorn foto

Briefing inschrijving en logistiek

Leden nemen als gebruikelijk gratis deel. Ieder lid mag een introducé mee nemen en bij meer introducés per lid graag even contact met het organisatie ctee. Overige deelnemers betalen een kostendekkende toegangsprijs van € 50,-. Wordt men na het seminar lid, dan wordt de prijs in mindering gebracht op de jaarcontributie.
Klik op de knop DEELNEMEN boven aan deze pagina.

Verdere logistieke instructies volgen later bij de finale invitatie aan alle deelnemers.

Identificatie

Omdat we te gast zijn op een militaire kazerne is het meebrengen van een geldige ID noodzakelijk (ID, paspoort, rijbewijs)!

Sponsors

Deze jaarseminarmissie wordt mede mogelijk gemaakt door:

20171107 3 sponsors