Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Donderdag 23 september 2021

Opheffing definitief
Afsluitende BBQ

Locatie wordt nader bekend gemaakt

  • Home
  • Over ons
  • Nieuws
  • MSPUG Nieuwjaarsbijeenkomst 2016: In het hart van de Heuvelrug over het programma ‘Hart van de Heuvelrug’.

MSPUG Nieuwjaarsbijeenkomst 2016: In het hart van de Heuvelrug over het programma ‘Hart van de Heuvelrug’.

Op dinsdag 19 januari, de dag dat de eerste schaatsmarathon in het nieuwe jaar wordt gereden, verzamelen een 20 tal leden van onze user group zich bij DUTCH in Soesterberg. In een fraai landhuis, nu omringd door een laagje sneeuw, houden we onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst.

Onze voorzitter Wilbert sprak een kort Nieuwjaars woord, waarin hij terug keek op het turbulente jaar 2015, onze vereniging en voor uit naar 2016. Hij ondersteunde dit met een audio visuele presentatie. Dit leuke filmpje is hier te bekijken.

Vooral ook, omdat ons lid Peter Cleton, bereid was om vanuit zijn ruime MSP ervaringen hier reflectie op te geven. Zo ging hij in op de governance structuur, met stuurgroepen. Ook het ontbreken van duidelijke benefits leverde veel discussie op. Een goede vondst was het bijhouden van de +/- hectaren balans in bouw- en groen. Peter liet aan de hand van een model RIB (relatiemodel, initiatieven en baten) zien hoe je zit zou kunnen aanpakken in het programma “Hart van de Heuvelrug”. Kortom een leuke “duo presentatie” tussen Henk en Peter, die leidde tot veel vragen, mooie discussies en reflecties op MSP en de echte wereld van dit “Hart van de Heuvelrug” programma.

Hoog tijd daarna voor een drankje en een fantastisch buffet, waarbij volop werd doorgepraat over de presentatie en andere zaken. En natuurlijk zorgde (huisfotograaf) Harry voor fraaie foto’s die de sfeer prachtig weergeven zodat je ziet wat je gemist hebt als je er niet bij was. Kortom, een mooi begin van ons nieuwe, 12e veel belovende verenigingsjaar.
De nieuwjaar spreuk: “het fijne van het verleden is dat het voorbij is”

Afdrukken E-mailadres

inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: