Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Donderdag 23 september 2021

Opheffing definitief
Afsluitende BBQ

Locatie wordt nader bekend gemaakt

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019 titel

Met plezier nodigen wij jullie uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 29 januari 2019, 16:30-20.00 uur incl. borrel/diner. We kijken er naar uit elkaar weer te ontmoeten en samen het nieuwe jaar in te luiden!

Aanmelden

Leden van de MSP User Group schrijf je nu in via de EVENTpagina of klik HIER.

We starten de middag met een presentatie van John Adegeest, directeur ICT bij CSU & Tzorg.

De afgelopen jaren is de schoonmaak business het niveau van stofdoek en emmertje met sop volledig ontstegen. Professionalisering, efficiëntie, innovatie, monstercontracten en schaalvergroting maken dat het schoonmaakbedrijf CSU, een familiebedrijf, inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 15.000 medewerkers.

John, directielid van CSU, zal ons meenemen in de strategische ontwikkelingen en de aanpak van CSU om deze tot uitvoering te brengen. Een unieke kans om een kijkje achter de doorgaans gesloten deuren van de onbekende en bijzondere schoonmaaksector te krijgen!

Vervolgens zullen we onder genot van een borrel een eerste invulling geven aan het nieuwe jaar, door ideeën te verzamelen voor initiatieven en events in 2019. Voor meer details over het programma, bezoek dan de EVENTpagina of klik HIER.

Locatie

Camping Ganspoort, Helling 87, 3523 CB Utrecht.

Deze inspirerende en open locatie is gelegen op Rotsoord, een oud industrieel gebied van Utrecht, wat inmiddels is getransformeerd naar een start up locatie voor creatieve industrie. De locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto. Het is 2 min lopen van NS Station Vaartsche Rijn en parkeergarage Vaartsche Rijn.

nieuwjaarsbijeenkomst locatie

Afdrukken E-mailadres

inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: