Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Donderdag 23 september 2021

Opheffing definitief
Afsluitende BBQ

Locatie wordt nader bekend gemaakt

  • Home
  • Over ons
  • Nieuws
  • Save the date 7 maart - ALV en themabijeenkomst in teken van toekomst vereniging: 'adapt or...' (2)

Save the date 7 maart - ALV en themabijeenkomst in teken van toekomst vereniging: 'adapt or...' (2)

save the dateNa de Nieuwjaarsbijeenkomst op 29 januari jl. is het tijd om alvast een belangrijke nieuwe datum voor onze vereniging in je agenda te noteren: 7 maart a.s. vanaf 16.00 uur ergens midden in het land. Op die datum houden we onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

ALVMet een voor de vereniging belangrijk onderwerp: de toekomst van onze vereniging. In het voorjaar van 2018 hebben we immers, onder het motto "adapt or ...", in onze ALV en themabijeenkomst in Utrecht bij Oudaen gesproken met de leden over die toekomst. In de najaarsbijeenkomst hebben we in Houten bij Makeblijde vier scenario's besproken en ervoor gekozen om een van die scenario's uit te werken.
Een groep leden is daarmee aan de slag gegaan. Deze week bij de nieuwjaarsbijeenkomst is de uitwerking van het scenario gepresenteerd. Besloten is daar dat we dit scenario ter besluitvorming gaan voorleggen aan de leden op de komende ALV. Binnenkort verschijnt het impressieverslag van de nieuwjaarsbijeenkomst en het scenario op de website.
Het is dus zaak dat we bij de ALV met veel leden zijn, zodat we een breed gedragen pad op kunnen gaan. Wil je ook de komende jaren graag weer genieten van de inspirerende bijeenkomsten voor en door programma- en verandermanagers, op mooie locaties en met gave sprekers, maar dan vanuit de nieuwe opzet, be there!
Ook het bestuur ondergaat een flinke verandering. Twee bestuursleden van het eerste uur, onze voorzitter Wilbert Wijns en lid Rene de Bie, zetten een punt achter hun mooie mspug carriere. Er staan enthousiaste opvolgers klaar. We introduceren ze bij de finale invitatie over enkele weken. Dus ook dit vergt een breed gedragen besluit van de ALV.

Naast dit belangwekkende thema zorgen we natuurlijk ook weer voor een aansprekende locatie en dito spreker. Je hoort binnenkort meer, maar noteer 7 maart vast in je agenda.
 
Wordt vervolg en tot ziens!

Afdrukken E-mailadres

inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: