Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Vrijdag 11 juli 2020

Extra Algemene Ledenvergadering
MSP User Group NL

Online

  • Home
  • Voorjaarsbijeenkomst 2018

Voorjaarsbijeenkomst 2018

Van 20 april 2018 15:00 tot 20 april 2018 21:00
Geplaatst door Marcel Riemersma
Categorieën: MSPug, Overig
Hits: 4606

Een strategische dialoog, een korte agile ALV, een rondleiding in de brouwerij, een borrel en diner: be there!

Voorjaarsmeeting strategische dialoogDit jaar is onze nieuwjaarsbijeenkomst, maar een voorjaarsbijeenkomst. Waarom? We zijn simpelweg wat later dan gebruikelijk en om het nu nog een nieuwjaarsbijeenkomst te noemen...

Reserveer de datum en schrijf je nu in:
-    Datum: Vrijdag 20 april, vanaf 15:00 tot circa 21:00 uur.
-    Locatie: Stadskasteel Oudaen in Utrecht

Dit jaar combineren we de voorjaarsbijeenkomst met een korte strategische dialoog met de leden en met een agile korte stand up ALV. Daarna doen we de rondleiding in de brouwerij. En natuurlijk sluiten we af met de gebruikelijke borrel en diner.

Tijdens de strategische dialoog willen we graag in gesprek met de leden over de MSPug strategie. Met alle ontwikkelingen rondom agile projecten en programma’s en zelfs agile change zijn we als vereniging al vaker met elkaar op reis gegaan in de agile wereld. Zo hadden we in 2015 al ons jaarseminar over Disrupting MSP, waarbij we ons zelf uitdaagden te disrupten. In 2016 hadden we de MSV workshops waarin we MSP in een scaled agile variant omdoopten tot Managing Succesfull Value Streams. En de workshop werksessie over de Veteranendag, over hoe je in 1 dag een plan maakt voor een enorm event! En natuurlijk eind vorig jaar het jaarseminar Agile Programmes, Lessons Learned form the Special Forces, waarin we veel mee kregen over het echte agile werken in een veranderende complexe omgeving.

Met al deze ontwikkelingen willen we graag met de leden in gesprek over onze MSPug strategie. We nodigen alle leden uit hierin te participeren. Met deze input zullen we de strategie van de MSPug voor de komende jaren gaan vaststellen.

Voorjaarsmeeting ALVTevens doen we een verkorte agile ALV. De stukken volgen voorafgaand aan de ALV op de website.

We zitten in Stadskasteel Oudaen en die hebben hun eigen welbekende brouwerij, waar voor ons een rondleiding zal worden verzorgd. In de werfkelder van Stadskasteel Oudaen wordt jaarlijks op ambachtelijke wijze zo’n 75.000 liter bier gebrouwen. De bieren, vernoemd naar voorname families die het stadskasteel door de eeuwen heen bewoond hebben, hebben ieder een eigen karakter. In de geheel vernieuwde, moderne brouwerij borrelt u tussen de koperen ketels, tapt u uw eigen biertje uit de uKeg en geniet u van een stoere, snelle hap.

Voorjaarsmeeting borrel en dinerEn uiteraard gaat e.e.a. gepaard met een voorjaars borrel en een lekker diner, waarbij we weer eens lekker kunnen bijpraten en netwerken.

Dus: SAVE THE DATE en reserveer nu alvast je plek voor deze unieke ervaring en schrijf je nu in bovenaan deze pagina.

We zien jullie graag op vrijdag 20 april!


inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: