Inspirerende ontmoetingsplek
voor en door programmamanagers

Vrijdag 11 juli 2020

Extra Algemene Ledenvergadering
MSP User Group NL

Online

  • Home
  • ALV 11 juni 2020

ALV van de MSP User Group NL - Wat was het mooi!

Van 11 juni 2020 16:30 tot 11 juni 2020 18:00
Locatie Online event
Geplaatst door Marcel Riemersma
Categorieën: MSPug, Overig
Hits: 1079

SAVE THE DATE:

MSPug ALV op 11 juni 16.30-18.00 uur virtueel via Teams

Schrijf je in voor deelname aan de ALV.

voorzittershamer

De ALV vindt plaats op 11 juni van 16:30 tot 18:00. Uiteraard virtueel en wel via Teams. Deelnemers ontvangen t.z.t. een Teams invite.

Wat was het mooi

Het thema van deze ALV is ‘Wat was het mooi’. Op de ALV blikken we als gebruikelijk terug op het voorgaande jaar 2019, nemen we de financiën door, stellen we een begroting voor 2020 vast en kijken we vooruit naar de ontwikkelingen voor dit jaar.
Bijzonder evenwel is het feit dat we als bestuur op deze ALV ook het besluit voorleggen om de vereniging op te heffen. Ik verwijs graag naar de communicatie die we daarover op maandag 18 mei hebben gedaan via een emailing. Daarin staat hoe we zo ver zijn gekomen.

Het voorgenomen besluit

Het bestuur zal het volgende besluit voorleggen aan de ALV ter formele stemming.

Aanleiding en context: Zie onze e-mailing van 18 mei jl.

Besluit: Het bestuur stelt voor de vereniging op te heffen per 30-6-2021.

Leidraad voor afwikkeling van de opheffing:

  • De ALV stelt de vereffenaars aan. Dit zijn de personen die de opheffing formeel ter hand zullen nemen. Voorgesteld wordt dat de zittende bestuursleden als vereffenaars worden aangesteld: Marcel, Frank, Henk, Joyce, Celina, Peter.
  • De vereniging blijft nog in stand gedurende ruim een jaar, tot 30-6-2021. Dit om de zaken goed af te wikkelen en nog een laatste event te organiseren.
  • De website met alle event impressies, de best practices, etc, blijft voor naslag en archief doeleinden nog tot dat moment in de lucht.
  • De verenigingsgelden worden afgewikkeld als volgt. De leden die de contributie hebben betaald ontvangen 1 à 2 maal de jaarcontributie retour. Er wordt een bedrag gereserveerd van max € 1.000,- voor de resterende operationele periode, zoals website hosting, verzekeringen, e.d. Er wordt een bedrag van max € 30,- p.p. gereserveerd voor een laatste verenigingsevent voor de leden. Het bedrag dat resteert vlak voor opheffing wordt gestort aan een goed doel (suggesties zijn welkom).

Opkomst

De opkomst is voor dit besluit van belang. De statuten stellen dat het besluit tot opheffen van de vereniging op een ALV moet plaatsvinden waarbij minimaal de helft van de leden aanwezig is. En het besluit dient door minimaal 2/3 van de aanwezigen te worden goedgekeurd. Halen we de 50% opkomst niet, dan stellen de statuten dat we binnen zes weken een nieuwe ALV moeten inlassen, waarbij de opkomst niet relevant is, maar louter een meerderheid van stemmen. Om onnodige stappen te voorkomen zien we graag een grote opkomst. Ben je verhinderd, maar wil je toch graag je stem uitbrengen, dan kun je mandateren.

Mandateren

Je kunt een mede lid of bestuurslid mandateren om jouw stem uit te brengen op de ALV. We bieden je daartoe graag een eenvoudig mogelijkheid. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin jouw stem op het voorgenomen besluit, en dat je de secretaris Henk Venema mandateert om jouw stem in te brengen.

Deelnemen

voorzittershamerSchrijf je direct in voor deelname aan de ALV (zie knop 'deelnemen' bovenaan deze pagina).
Je krijgt dan als deelnemer t.z.t. een Teams invite.

Mede namens het voltallige bestuur,
Joyce de Jong, Celina Kroon, Henk Venema, Peter van Wijk, Frank Krijnen, Marcel Riemersma

inspirerende ontmoetingsplek voor programmamanagers
Volg en/of mail ons: